Mie Hald

Mie Albrechtsen Hald er født i år 2000 og er anno 2020 én af de yngste fantasyforfattere på det danske marked. Hun har skrevet, siden hun var 8 år gammel, og byggede sin selvtillid og sine skriveevner op på den danske platform Movellas. I februar 2016 debuterede hun med romanen Dødsvalsen, der foregår i det moderne København, men er efterfølgende begyndt at arbejde på mere middelalderlig fantasy fyldt med drager og drabelige sværdkampe.

Til daglig arbejder Mie som tekstforfatter, hvilket giver god tid til at skrive ved siden af. For tiden forløber arbejdet med fokus på trilogien Arvingen, og der kan følges med i det generelle forfatterliv såvel som skriveprocessen på Instagram.

Mie identificerer sig selv som aseksuel og grå-panromantisk, og derfor bliver LGBTQ+ inddraget i hendes historier i større eller mindre grad. Arvingen skal agere som en fantasy-serie, hvor alle, uanset seksuelle-, romantsike- eller kønsorientering skal kunne finde nogen at identificere sig med, uden at blive konfronteret med den moderne verdens had eller uforståelse.

Instagram
Facebook
miehald.dk

Bøger af Mie Hald