Sissel Moody

Sissel Moody Elsberg Jørgensen (f. 1990) er født og opvokset i Holbæk og bor nu midt på Bornholm i Almindingen med mand, to børn og skov omkring huset.

Sissel nåede aldrig at uddanne sig til noget, inden hun blev førtidspensioneret i en alder af kun 19 år. Under flere indlæggelser på psyk skrev hun på de bøger, der i dag er udgivet på hendes eget forlag Forlaget Klippe. I et familieliv, hvor børnene er en del af hverdagen og ikke afleveres i institution eller skole, er der ikke meget tid tilbage skrivning. Sissel bruger skrivningen som kilde til afslapning og en måde at få følelser ud som ord fremfor smerte. For Sissel er det vigtigt at skrive for de uhørte stemmer som mobbeofferet, den selvskadende eller hende med en usynlig sygdom. Tykke personer er også i overraskende fåtal i bøgerne, og det vil Sissel gerne lave om på i sine bøger.

Sissel ejer Forlaget Klippe, der foruden Sissels egne bøger også udgiver andet fantasy og ungdomslitteratur. Tror du på Magi? og Drageægget udkommer snart på Forlaget Klippe.

Instagram
Facebook
sisselmoody.dk

Bøger af Sissel Moody