Christina E. Ebbesen

Christina er født 1981 og er uddannet teolog. Hendes dagjob er at være præst for de døve i Syddanmark, men når hun tager præstekjolen af, går hun igang med at worldbuilde.
Hun skriver epic fantasy om mennesker, elvere, orker, harpyer og feer, og hun berører svære emner som partnervold, voldtægtskultur, sexisme, racisme og den obligatoriske kamp mellem godt og ondt, som ikke er sort og hvid.

Hun er aromantisk aseksuel og har fokus på bred repræsentation i sine bøger. Så selvom hendes ene hovedperson i serien TIL ARETZ’ ENDE er en hvid fyr, er det ikke kun hvide, ciskønnede, heteroseksuelle, neurotypiske mænd uden funktionsnedsættelser, man møder i hendes bøger. Prinsesser er heller ikke bare trofæer man belønnes med efter løste quests, de er selvstændige kvinder, der nok selv skal tage affære, hvis de ikke er tilfreds med deres muligheder.

Når hun ikke lige skriver fantasy, maler eller tegner hun, eller laver tik-tok-videoer om at skrive eller nørder med merchandise til sit fantasyunivers … med mindre hun er i gang med at spille computer eller brætspil, mens der kører disney film eller anime i baggrunden.

Instagram
Facebook
tilaretzende.dk

Bøger af Christina E. Ebbesen