Christina Ramskov

Christina Ramskov (f. 1989) kommer oprindeligt fra Hjallerup, hvor hendes familie ejer det lokale bageri. Men for tiden kalder Christina Amager for sit hjem.
Christina har altid været vild med at lave historier, og i en alder af 5 år drømte hun om at være historiefortæller. Dog viste det sig, at vejen hen til drømmen ikke var en lige linje. Med mange problemer med fagligheden i skolen kom det til sidst frem, at Christina var ordblind. Dette satte en pause for forfatterdrømmen, som i stedet blev til en drøm om et liv som landmand.

Men … efter en ulykke i Japan i 2010, blev Christinas verden vendt på hovedet, og hun havde brug for noget, der kunne give hende håb om en bedre fremtid.
Det satte gang i skriveriet. Og i juni 2013 udkom Fønixens hjerte, den først i en lang serie. Udover at have en masse magiske væsner i sig, har bøgerne også nogle vigtige emner mellem linjerne, som ensomhed, familieproblemer, mobning, forskel mellem racer, LGBTQA+, og vigtigheden af at huske, at der altid er to sider af samme sag – og hvis vi vil løse et problem, er vi nødt til at forstår og lytte til begge.
Når Christina ikke skriver bøger, har hun et arbejde i Lidl og holder foredrag omkring sit liv og det at være ordblind samt aldrig at give op.

Instagram
Facebook

Bøger af Christina Ramskov