Hanne Rump

Hanne Rump er født i 1971. Hun er uddannet civilingeniør og arbejder fuld tid. Yderligere er hun forfatter og forlægger (medejer af Forlaget KRABAT).

Som barn var hun begavet med en far, som altid læste højt af alt muligt. Det var der kærligheden til den gode historie startede. Hendes mening var dengang som nu, at den gode historie defineres ved interessante karakterer og deres udvikling.

Hanne debuterede i 2012 med novellen ‘At bede en stille bøn’ hos Science Fiction Cirklen. Siden har hun skrevet adskillige noveller til voksne og 4 romaner, alt sammen indenfor Det Fantastiske med en særlig forkærlighed for fantasy og science fiction. Herunder hører trilogien om Sif og Ulvefolket, som er low fantasy til unge. Serien bringer både magi og fantastiske væsner ind i det nutidige Danmark, hvor Sif opdager voldsomme familiehemmeligheder og bliver nødt til at konfrontere både familiens fortid og farlige magiske fjender. Opfølgeren som handler om den lidt ældre Birk er på vej også i form af en trilogi hvor Birk kommer til at konfrontere både indre og ydre dæmoner.

Herudover er Hanne interesseret i folklore og overtro, både den nordiske og den fra mere fremmede steder. I den forbindelse arbejder Hanne på en triologi i form af en saga om en afrikansk dæmon til YA/NA segmentet.

Facebook
hannerump.com

Bøger af Hanne Rump