Jette Kjær Petersen

Jette er født i 1985 i Holstebro, hvor hun også voksede op. I dag bor hun i en lille landsby mellem Holstebro og Herning med sin mand og to børn. Hun har en HG og gartnergrunduddannelsen bag sig og arbejder til dagligt som blomsterbinder.

Det at skrive, var noget der kom til hende med et drømmemareridt i 2012, som virkede så levende for hende, at hun blev nødt til at skrive historien ned. Vejen til sin debut, Lygtemandens datter, der udkom i 2014, krævede benhårdt arbejde og viljestyrke, men efter en debutant konkurrence, hvor manuskriptet modtag en redaktørudtalelse, lykkes det hende at finde et forlag, der sagde ja til at udgive fantasy fortællingen om Calluna, der viser sig at være så meget mere, end en almindelig teenager.

Siden er det blevet til endnu en udgivet fantasy roman, Englens søn, en efterfølger til Lygtemandens datter og et par noveller i antologier indenfor eventyr og science fiction og hun regner ikke med at stoppe der. Ideer til nye historier er der nok af og Jette kan slet ikke holde fingrene væk fra skriveriet.

Instagram
Facebook
jettekjaerpetersen.blogspot.com

Bøger af Jette Kjær Petersen