Marie-Louise Rønning

Marie-Louise er født og opvokset i Hillerød i Nordsjælland og bor nu i Birkerød. Hun har boet og arbejdet i Grækenland, Spanien og Ægypten – og specielt den ægyptiske mytologi har været en del af hendes inspiration til opbygningen af det univers og den mytologi, som Skaberens Våben foregår i.​​

Marie-Louise har nu arbejdet som lærer i snart 15 år, og hun elsker sit job – men samtidig tænkte hun i foråret 2013, at hun havde brug for lidt udfordringer rent bogligt – så hun besluttede at tage en Master i Professionel Kommunikation ved RUC, som hun afsluttede sommeren 2015.

​Midt i kaosset mellem arbejde, uddannelse, ægteskab og børn fandt hun på magisk vis både tid, plads og inspiration til selv at sætte sig til tasterne, og langsomt mellem fagsprog, eksamener og bleskift, så Skaberens Våben dagens lys.

Men igen – måske var det netop hendes fokus på fagsprog, begreber og videnskabsteorier, der satte skub i lysten til at glemme det hele for en stund og forsvinde ind i et univers, hvor alt kan ske og hvor hendes tanker, følelser og fornemmelser ikke skulle fortolkes eller analyseres – et sted hvor hendes vingeløse engle fik lov til at “flyve” frit.

Instagram
Facebook
marielouiseroenning.com

Bøger af Marie-Louise Rønning