Ulrika Louisa Bjerregaard

aka L. Sherman

Ulrika Louisa Bjerregaard (f. 1977) skriver både til børn, unge og voksne. Når publikummet er børn og unge, skriver hun under Ulrika, men når målgruppen er voksne, kender vi hende som L. Sherman. Ulrika ynder at have et overnaturligt eller magisk element med i sine bøger. Selv om hendes bøger ikke er high fantasy, flirter hun med magisk realisme, overnaturlige kræfter i vores verden og blander gerne historiske elementer ind i sine bøger.

Efter en årrække som HR- og kommunikationschef tog Ulrika i 2017 springet ud i livet som selvstændig. Det er siden da blevet til en lang række titler fra forfatterens hånd. Blandt andet har hun sammen med sin datter Clara skrevet Superkræfter-serien om Emma, der er ordblind, men finder ud af, at hun har superkræfter. Ulrika har også skrevet Augusta-mysterierne, som handler om vikingetidens magi med arme ind i nutiden.

Ulrika har en forkærlighed for fantasy, magiske verdener, romance og historiske bøger, og hun elsker at fortælle historier, der indeholder de elementer. Derudover drømmer hun om at skrive en fantasy, men endnu er hun ikke fast besluttet på, om den skal være til børn/unge eller voksne.

Ulrika debuterede som skønlitterær forfatter på dansk i 2019 med romance-serien ”Fortabt i Aarhus”. Bøgerne blev en stor succes. Forfatteren har siden udgivet Du Var Min, Det Magiske Manuskript, Kærlighed & Bølgeskvulp og Den maskerede gentleman. Under navnet Ulrika har hun skrevet bøger som Wilmas Verden og Hjertehistorier. Alle forfatterens titler under L. Sherman er solgt til udgivelse i en række lande.

Bøger af Ulrika Louisa Bjerregaard