Julie M. Day

Julie Meta Day er født den 11. Maj 1988 i København. Hun flyttede med sin familie til Jylland som barn og er opvokset i Skanderborg.

I sommeren 2017 debuterede hun med Grænsen til Trafallas del 1 – Den halves arv hos Skriveforlaget. Allerede i efteråret samme år opsagde Julie kontrakten med Skriveforlaget, da Leatherbound (et imprint under DreamLitt) overtog rettighederne til Grænsen til Trafallas-serien. Genudgivelsen af Den halves arv blev i hardcover ligesom de næste to bind i serien. I vinteren 2018 vandt Grænsen til Trafallas del 2 – Skyggen fra Nord ÅRETS BEDSTE YA i Horsens Posten. Og i vinteren året efter (2019) vandt Grænsen til Trafallas del 3 – Den sidste alliance ÅRETS BEDSTE YA i Horsens Posten og ligeledes blev den nævnt som en af de bedste fantasyudgivelser på eReolen-GO! (bibliotekernes side for e-bøger og lyd-bøger for børn og unge.)

Før Julie blev fuldtidsforfatter, deltog hun på forskellige højskoleforløb, hvor musik, sang og skuespil var på dagsordenen, og hun mener selv, at disse ophold har givet både inspiration, mod og lyst til at fortsætte med det kreative.

Når Julie skriver, beskæftiger hun sig med temaer så som identitet, racisme, kønsroller, politiske intriger, kærlighed og episk worldbuilding.

Instagram
Facebook
juliemday.dk

Bøger af Julie M. Day