Haidi Wigger Klaris

Haidi Wigger Klaris (f. 1972) er opvokset på Vestegnen (nærmere betegnet Albertslund) og bor nu i Køge med mand, datter og pelsdyr. Hun er uddannet lægesekretær og arbejder i medicinalbranchen.

Lige siden Haidi knækkede læsekoden, har bøger været en fast del af hendes liv. I starten blev bøger slæbt hjem i stakkevis fra det lokale bibliotek, men da hun blev gammel nok meldte hun sig ind i en bogklub hvorfra hun stadig har de to første indkøbte bøger stående i bogreolen (‘Stemmer fra fortiden’ af Barbara Erskine samt ‘Eksperimentet’ af Dean Koontz). I løbet af teenageårene begyndte hun også at skrive korte historier, men med tiden var det dog kun læsningen som holdt ved. Da Haidi gik hjemme på barsel i 2001, besluttede hun sig for at skrive på sit første store manuskript når datteren sov til middag. Historien blev aldrig antaget og på grund af karriere og familieliv kom der til at gå mange år inden Haidi for alvor besluttede sig for at forfølge forfatterdrømmen. I 2015 debuterede hun med ‘Skyggernes Bog’ som er første del i den anmelderroste trilogi ‘Dæmonherskerens arving’. 

Haidi er meget fascineret af sagn og den paranormale verden – hvilket hendes fortællinger også bærer præg af – og har desuden selv haft adskillige mystiske oplevelser, som hun gladelig fortæller om.

Haidi skriver primært Dark Fantasy til den yngre målgruppe.

Instagram
Facebook
haidiwiggerklaris.dk

Bøger af Haidi Wigger Klaris

Se forfatterinterview med Haidi på instagram her